top of page

Termeni si Conditii

Compania care administreaza brand-ul CESARE  si site-ul www.cesare.ro, denumit in continuare CESARE  este CALAPOD DESIGN S.R.L., avand codul unic de inregistrare RO38154538 si inregistrata la Registrul Comertului cu Nr. J40/15056/2017.

Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii sau ale site-ului www.cesare.ro fara o notificare prealabila, aceste modificari devenind obligatorii si cu efect imediat pentru toti utilizatorii. Aveti responsabilitatea de a citi cu regularitate Termenii si Conditiile website-ului nostru, de fiecare data urmand a se aplica acea versiune in vigoare la momentul incheierii contractului sau utilizarii website-ului.

Modalitatile de plata, preturile si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Client o factura pentru Produsele si Serviciile livrate, obligatia Clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Fotografiile expuse pe site sau in materialele publicitare sunt cu titlul de prezentare.

Ne rezervam dreptul de a nu depozita produse mai mult de 6 luni, chiar daca acestea au fost achitate integral. Ulterior acestui termen acestea vor fi expuse pentru vanzare in showroom-ul CESARE.

Durata de livrare a unui produs pe comanda este de aproximativ 30 zile lucratoare, clientul fiind informat in momentul plasarii comenzii de termenul exact de livrare.

In momentul efectuarii comenzii se achita un avans de minim 50% din valoarea produsului pe comanda, urmand ca la livrarea acestuia sa se achite restul de plata. O comanda plasata nu poate fi anulata mai tarziu de 24 de ore. In cazul unei anulari ce depaseste 24 de ore avansul nu se mai returneaza.

Produsele realizate pe comanda se pot returna doar daca acestea nu corespund cu fisa tehnica sau formularul de comanda acceptat de client in prealabil.

Termenul de garantie este de 30 de zile/produs de la ridicarea fizica din showroom. Produsul nu poate fi returnat daca prezinta urme de purtare, spalare sau deteriorare.

Prezentul contract este supus legii romane. Litigiile nascute din interpretarea si executarea acestui contract se vor solutiona pe cale amiabila, iar in cazul in care nu se ajunge la un acord pe aceasta cale se va apela la instantele judecatoresti competente.

Continutul site-ului www.cesare.ro: imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, este integral proprietatea CALAPOD DESIGN S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul CALAPOD DESIGN S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

bottom of page