top of page

-Smart Jacket-

Te ghidăm către o nouă experiență de networking. 

Ce e mai super decat Smart Jacket ?

Cu ce venim noi în plus?

Vă oferim o nouă experiență de networking perfectă pentru orice situație si eveniment. De ce să ne mai chinuim cu cărțile de vizită cand putem avea totul chiar sub mâneca noastra?

 

Cu noua noastră jachetă smart te vei afla cu un AS în mânecă în orice situație!

IMG_2291.heic

TOTUL DEVINE MAI SIMPLU

Direct integrat în sacou,  cu ajutorul tehnologiei NFC care eficientizeză partajarea în noua eră tehnologică, poți distribui datele tale extrem de ușor . Statisticile au arătat ca doar   5 %  dintre cărțile de vizită ajung să fie stocate, restul ajungând cel mai probabil la coșurile de gunoi sau deseori fiind chiar și pierdute. Acest fapt indică  folosirea ineficienta a banilor alocați acestor tipuri de modalități de distribuire a brandului personal sau nu.

 

Cum vă ajutăm noi?

 

Ei bine, am revoluționat o nouă experiență prin jachetele noastre smart ! Prin acest detaliu ai toată informația necesară la o simplă apropriere de telefon. Smart Jacket nu doar că te ajută sa economisești bani și timp, dar și iți ușurează  modul prin care relaționezi cu oameni noi.

Un click, zeci de informații

Să îți formezi profilul este destul de simplu. Poți avea într-un singur loc toate informațiile necesare poză de profil, număr de telefon, pagini de socializare, website, e-mail ș.a.m.d. .

IMG_2296.heic

DESCOPERĂ SMART JACKET

Vino în showroomul nostru și programează o întâlnire pentru a testa noul nostru produs smart jacket! Descoperă funcțiile sale inovatoare!

bottom of page