top of page
mam-7308.jpg

PRIVATE TAILORING

Experimentează luxul croitoriei personalizate în confortul casei tale.

Oferim servicii premium pentru a-ți satisface cele mai exigente gusturi.

Timpul este prețios, iar noi înțelegem cât de important este pentru tine. De aceea, am creat o soluție rapidă și eficientă pentru a-ți oferi servicii de croitorie private, direct la tine acasă sau la birou. Programează acum o sesiune de private tailoring și lasă-ne să ne ocupăm de toate detaliile.

273A7813.jpg

GARDEROBA COMPLETA

Fii încrezător în fiecare moment cu garderoba ta personalizată! La Cesare, vei găsi tot ce ai nevoie: costume, camasi, sacouri, pantaloni, paltoane și pantofi, toate special create pentru tine, pentru a-ți pune în valoare stilul și a-ți respecta masurile.

mam-7290.jpg

PERSONALIZARE

Fiecare detaliu al ținutei tale poate fi adaptat în funcție de preferințele tale, de la compoziția materialului și croiul perfect, până la captuseala și brodarea inițialelor tale. Cu aceste detalii de personalizare, vei străluci prin calitate, confort și rafinament.Indiferent de nevoile tale, noi avem soluția perfectă: de la ținute business elegante, până la cele casual sau de ceremonie.

mam-7155.jpg

CONSULTANTA SPECIALIZATA

Alături de un consultant de imagine, vei fi îndrumat spre cele mai bune decizii și vei avea parte de asistență pe tot parcursul procesului de creație.

Calapod (48).JPG

TESATURI PREMIUM

Alege calitatea și rafinamentul cu o gamă variată de țesături de la cei mai prestigioși producători la nivel global, pentru a-ți personaliza garderoba.

273A7988.jpg
273A7763.jpg
273A8049.jpg

Programeaza o sesiune privata de tailoring.

Dacă ești interesat de o întâlnire, te rugăm să ne furnizezi câteva detalii de contact. Vom fi bucuroși să te sunăm și să stabilim toate detaliile. Așteptăm cu interes să discutăm mai multe!

Multumim!

bottom of page