top of page
IMG_0913-Edit.jpg

Cesare Su Misura este un brand de vestimentație la comandă ce oferă domnilor experienta produselor SU MIUSRA, produse unice, special create pentru ei.

 

În lumea noastră, calul este simbolul rafinamentului și al eleganței supreme. Descoperă frumusețea și stilul autentic al brandului nostru.

În spatele fiecărui produs se află valorile noastre fundamentale: noblete și putere. Acestea ne inspiră să creăm lucruri extraordinare și să ne depășim limitele în fiecare zi.

Brandul Cesare creeaza garderobe complete pentru domni în funcție de necesitațile și preferințele fiecaruia.


De la costume de ceremonie la ținute business, vestimentație smart-casual, pantofi custom made, jeans, camași și
accesorii, vei descoperi produse ce se remarca prin calitate care îți vor respecta măsurile.

Toate piesele vestimentare sunt realizate special pentru fiecare client în parte la îndrumarea unui consultant de imagine dedicat.


Te așteptăm în showroom-ul nostru într-un cadru privat, unde vei beneficia de servicii premium și de toata atenția
noastră.

  • Misiunea noastră este de a aduce pe piața din România un concept care îi oferă barbatului modern posibilitatea de a-și crea, sub îndrumarea consultanților noștri, ținute care să-l defineasca și să-l diferențieze în contextul actual modern, față de barbații care aleg produsele ready-to-wear.

  • Obiectivul nostru principal este să oferim servicii de cea mai înaltă calitate și să cultivam o relație constanta cu clienții noștri, bazată pe încredere și deschidere către inovație, astfel încat să raspundem în cel mai eficient mod cerinîelor lor.

IMG_0906-Edit.jpg

PARTENERI

bottom of page