top of page
Calapod 3.png

Experienta

Made-to-Measure

Produse create cu pasiune, croite cu precizie din tesaturi exclusiviste, special pentru tine.

273A8070.jpg

DE CE MADE-TO-MEASURE ?

CONCEPT

Conceptul Made-to-Measure imbina traditia sartoriala cu inovatia, astfel vom obtine un produs unic, realizat dupa cele mai inalte standarde, croit cu precizie dupa dimensiunile tale.

PERSONALIZARE

In functie de preferinte veti avea numeroase optiuni de personalizare. 

Pornind de la alegerea tesaturii, nuantei, captuselii, forma reverului, asezarea buzunarelor, modelul nasturilor si pana la brodarea initialelor cu fir de matase.

CONSULTANTA

Pe toata durata intalnirii veti beneficia de un consultant de imagine dedicat care o sa va ofere cele mai bune sfaturi in materie de stil, eleganta, dar si ceea ce vi se potriveste.

Design-ul este realizat individual pentru fiecare costum, astfel veti avea o creatie vestimentara unica. 

TESATURI PREMIUM

Va oferim o gama larga de tesaturi si texturi de la cei mai renumiti producatori din lume precum: Holland&Sherry, Drago, Vitale Barberis Canonico, Cerutti sau Cantarelli.

273A7988.jpg

BUSINESS ESSENTIALS

Costum Made-to-Measure

CAMASA 
CADOU

Business

essentials

Pachetul Business Essentials este alcatuit dintr-un costum made-to-measure format din doua piese, sacou si pantaloni, personalizat pana in cel mai mic detaliu, alaturi de o camasa din bumbac egiptean pe care o veti primi cadou.

Acest pachet este recomandat pentru alcaturiea unei tinute business si poate fi combinat cu o pereche de pantofi oxford sau derby.

2490 RON
OFERTE
273A8108.jpg

BUSINESS PREMIUM

Costum + Camasa + Pantofi

ACCESORII
CADOU

Business

premium

Pachetul Business Premium presupune o tinuta completa, este format dintr-un costum din doua piese made-to-measure, alaturi de o camasa din bumbac egiptean, o pereche de pantofi custom made, iar cravata, cureaua si batista de buzunar vi le oferim cadou.

Acest pachet este recomandat pentru alcatuirea unei tinute complete si poate fi personalizat pana in cel mai mic detaliu.

3780 RON

Preturile sunt valabile pentru o selectie de tesaturii si accesorii.

Calapod iti ofera garantia ajustarii produselor !

In cazul in care ai avut fluctuatii de greutate dupa ce ai achizitionat produsele de la noi vei beneficia de modificarea lor fara niciun cost ori de cate ori este nevoie, se aplica exclusiv produselor Calapod.

Showroom

Unul dintre consultantii Calapod va va contacta in cel mai scurt timp posibil pentru o discutie privind preferintele si nevoile dumneavoastra.

Calapod (72).JPG
bottom of page